Zwarte Suunto Core All Black - Buitensporthorloge - Met Hoogtemeter, Barometer en Kompas

179,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Suunto Core All Black - Buitensporthorloge - Met Hoogtemeter, Barometer en Kompas

De Suunto Core All Black behoort tot de nieuwe generatie horloges van het merk Suunto. Functies als hoogtemeter, barometer en kompas worden gecombineerd met nieuwe functies als tijden van zonsopgang en zonsondergang (sunrise & sunset) en een snorkelfunctie.

Enkele opvallende eigenschappen van de Suunto Core All Black:
• Hoogtemeter
• Hoogteverschilmeter vanaf ingesteld punt, accuraat tot 9000 m, laat real-time je stijging zien, toont het aantal gestegen en gedaalde meters. Al deze gegevens worden gedurende een sessie opgeslagen in een logboek om dit later voor analyse te gebruiken.
• Automatische instelling voor barometer en hoogtemeter
• De Suunto Core heeft de mogelijkheid om de koppeling tussen de functies barometer en hoogtemeter automatisch te laten kiezen. Barometer Een waar weerstation om je pols met weertendens, weergrafiek en stormalarm. Kompas Een digitaal kompas heeft roterende ring, een prachtig instrument om op koers te blijven. Het kompas is makkelijk te kalibreren; Dieptemeter Deze dieptemeter, of beter gezegd snorkelmeter, kan tot 10 meter diepte nauwkeurig worden afgelezen. Dit is dan ook het enige Suunto ABC-outdoorhorloge waarbij de knoppen extreem waterbestendig zijn. Sunrise & Sunset De tijden van zonsopgang en zonsondergang zijn programmeerbaar voor 400 locaties in de wereld, om op de bestemming aan te komen voor zonsondergang of om de overgebleven tijd te bepalen voor je outdoor-activiteiten, of dat nu wandelen, hardlopen, wandelen of tuinieren is. Horloge Een compleet horloge met zonsondergang/zonsopkomsttijden (sunset/sunrise) in opgegeven locatie, tweede tijdsaanduiding, countdown, alarm met snooze-functie; Overig De Suunto Core heeft een lockfuncie, en bediening is mogelijk in vier talen (DU,EN,FR,SP).

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: