Antraciet-grijze Garmin Forerunner 30 grey - GPS hardloophorloge met polshartslag meting - lijsteen grijs

114,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze Garmin Forerunner 30 grey - GPS hardloophorloge met polshartslag meting - lijsteen grijs

Met de Garmin Forerunner 30 kun je fit blijven, verbonden blijven en je voortgang delen.
Dit eenvoudig te gebruiken GPS-horloge biedt hartslagmeting via de pols en VO2 max zodat je je fitnessniveau kan monitoren. Het horloge beschikt tevens over smartphone meldingen voor oproepen en tekstberichten en het heeft Move IQ ™ voor automatische activiteit detectie.

Ingebouwde GPS
Met GPS beschik je over uiterst nauwkeurige afstand- en tempostatistieken en wordt je wandeling, hardlooproute en fietstocht op een kaart vastgelegd. Je hebt dus geen smartphone nodig!

24/7 hartslagmeting
Elevate hartslagmeting met volledig geïntegreerde sensor geeft 24/7 info. Geen borstband nodig.

Fitness niveau
InclusiefVO2 max. Je VO2 max score is essentieel om je persoonlijke Fitnessniveau te kunnen zien, begrijpen en bovenal beheren.

Smartphone meldingen en tril-signalen
Smartphone meldingen, automatische uploads naar Garmin Connect™ en Livetrack, zo dat anderen je hardloop-prestaties kunnen volgen.

Activity tracking
Bijhouden van het aantal stappen, calorieën, minuten intensieve activiteiten. Geeft een herinnering wanneer het tijd is om te bewegen.

Garmin connect mobile app
Garmin Connect™ is je mobiele thuisbasis voor uitgebreide grafieken en analyses van alle opgeslagen activiteiten, wekelijkse uitdagingen om je te inspireren om alles uit jezelf te halen en de mogelijkheid om met andere gebruikers te verbinden voor extra motivatie.

Move IQ
Move IQ technologie herkent automatisch activiteiten zoals hardlopen, fietsen, wandelen en cardio. je hoeft alleen maar op start te drukken!

Materiaal:
Synthetisch
Voorraad: