Garmin Foretrex 401 - Wandelnavigatie - GPS - Grijs

163,03
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Garmin Foretrex 401 - Wandelnavigatie - GPS - Grijs

De Foretrex 401 GPS-navigator met polsband beschikt over een hooggevoelige WAAS-GPS ontvanger en een usb aansluiting. Door het lichte gewicht en de waterbestendige behuizing is het toestel uitermate geschikt voor wandelaars, skiërs, kampeerders en mountainbikers.

Altijd moeiteloos terug naar het startpunt
De robuuste en waterbestendige Foretrex 401 heeft een hooggevoelige GPS-ontvanger voor een snelle satellietontvangst, zelfs in dicht loofbos of in diepe kloven en slaat routes, tracks en waypoints probleemloos op. Als je aan het einde van de dag klaar bent met je outdoor-activiteiten, kiest je de functie Tracback en de Foretrex brengt je bij je startpunt terug. Aan de hand van het zogenaamde kruimelspoor, specifieke datavelden en een kompasscherm vind je altijd de weg terug naar een voor jou belangrijke locatie, zoals je camping of de auto.

Veel informatie binnen handbereik
De Foretrex 401 beschikt verder over een zogenaamde dual-position readout functie, waardoor je je locatie in meerdere formaten kunt bekijken. Een trip computer, tijden van zonsopkomst en -ondergang, jaag- en visinformatie, evenals een usb aansluiting voor gebruik op de computer maken de Foretrex interessant voor navigatie professionals, militair personeel, hulpdiensten en recreatieve gebruikers.

Uitgebreide opties
De Foretrex 401 biedt de gebruiker als extra optie een elektronisch kompas en een barometrische hoogtemeter. Ook kun je met dit specifieke toestel routes, tracks en waypoints draadloos uitwisselen met andere Foretrex, Oregon of Colorado toestellen, evenals met Garmin hartslag monitoren en cadanssensors.

Lichtgewicht en lange batterijlevensduur
Met een gewicht van slechts 85 gram en gevoed door twee AAA batterijen zal de Foretrex je niet belasten tijdens je outdoor-activiteiten. De Foretrex 401 heeft een batterij levensduur van maximaal 17 uur. Tijdens je activiteiten kun je 500 waypoints, 20 routes of een tracklog van maximaal 10.000 punten en 10 tracks opslaan.

Kenmerken van de Garmin Foretrex 401:


  • Kleur: grijs

  • Afmetingen BxHxD: 7.5 x 4.3 x 2.3 cm

  • Schermgrootte BxH: 3.6 x 2.3 cm

  • Schermresolutie: 100 x 64 pixels

  • Displaytype: Zwart en wit lcd

Materiaal:
Elasthaan
Voorraad: