Garmin Forerunner 235 zwart/masala rood- GPS hardloophorloge met polshartslag meting - Ø 45 mm - masala rood/zwart

199,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Rood Rood , Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Garmin Forerunner 235 zwart/masala rood- GPS hardloophorloge met polshartslag meting - Ø 45 mm - masala rood/zwart

De Garmin ForeRunner 235 is, net als de 630, een fantastisch sporthorloge. Garmin Forerunner 235 is het eerste sporthorloge van Garmin met hartslagmeting op de pols. Je hoeft alleen je horloge om te doen, je hardloopschoenen aan te trekken en je bent helemaal klaar om te gaan

In de hogere prijsklasse is het een horloge bedoeld voor de fanatieke hardloper, maar ook voor degenen die speciaal geïnteresseerd zijn in gezondheid/fitness. Lees tijdens het lopen gemakkelijk je hartslag en hartslagzone af. Je stemt zo beter af of je op het juiste inspanningsniveau rent. Het horloge biedt een racetijdprognose en hersteltijd. Je smartphone tevoorschijn halen om je muziek te bedienen hoeft niet meer, want dit doe je via de knoppen van de Forerunner 235.

Hij is ook bruikbaar tijdens fietstrainingen (een fiets cadans/snelheidssensor is koppelbaar via ANT+), en je kan ermee zwemmen (waterdicht). Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je berichten of oproepen mist. Deze zijn namelijk op het display van je horloge te zien.

Materiaal:
polyamide
Voorraad: