Gouden Tradeuptodate.nl Kingwear KW18 - Smartwatch - Goud

129,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Goudkleurig Goud

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gouden Tradeuptodate.nl Kingwear KW18 - Smartwatch - Goud

De KingWear KW18! Een stijlvolle smartwatch met vele functies. De smartwatch functioneert als verlengstuk van uw smartphone. Naast de gebruikelijke apps beschikt de KW18 over een ingebouwd 2G netwerk en een unieke hartslagmeter waarmee de hartslag tot 95% nauwkeurig kan worden opgemeten.

Bluetooth synchronisatie
Op het moment dat er verbinding is gemaakt met bluetooth zal de smartwatch notificaties ontvangen van: WhatsApp, Facebook, Instagram en gegevens van andere (gedownloade) apps. Daarnaast is het mogelijk om te bellen met de smartwatch.
2G-Netwerk
De KingWear KW18 beschikt over de mogelijkheid om te verbinden met het 2G netwerk.
Op deze manier kunt u op ieder moment van de dag contact maken met het netwerk.
Sleep-monitor
De smartwatch is in staat om u slaap te monitoren. Zo geeft de watch aan hoelang en in welke slaap u heeft geslapen. Deze appt helpt u om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.
1.3 inch touch screen
De KW18 beschikt over een 1.3 inch IPS touchscreen. Deze combinatie zorgt voor optimaal genot van visuele en fysieke ervaringen.
Stappenteller & hartslagmeter
De Kingwear KW18 beschikt over een hartslagmeter en stappenteller. Deze twee applicaties meten o.a. stappen, afstand, calorieverbruik en de hartslag. Voldoende beweging en het voorkomen van overbelasting kan op deze manier makkelijk gecontroleerd worden.
Optimaal gebruik
De smartwatch werkt optimaal samen met Android smartphones.
Wanneer u de app ‘Sinwear’ APK download geeft dit snel en resoluut informatie over de verzamelde informatie van de smartwatch. De app werkt vanaf Android 5.0 en IOS 7.0.

Materiaal:
Metaal
Voorraad: