Gouden Trade up to Date Smartwatch K88H - Goud - Metaal + Losse Screenprotector

99,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Goudkleurig Goud

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gouden Trade up to Date Smartwatch K88H - Goud - Metaal + Losse Screenprotector

De smartwatch k88h is een prachtige aanvulling voor uw telefoon. De smartwatch word door ons exclusief geleverd in prachtig zwart/goud doosje, met een flueel achtige houder, met een beschermlaagje, een gebruiksaanwijzing, een magnetische oplader en een 20 cm Lightning kabel.


Bluetooth synchronisatie
Op het moment dat er verbinding is gemaakt met bluetooth zal de smartwatch notificaties ontvangen van: WhatsApp, Facebook, Instagram en gegevens van andere (gedownloade) apps. Daarnaast is het mogelijk om te bellen met de smartwatch.
Sleep-monitor
De smartwatch is in staat om u slaap te monitoren. Zo geeft de watch aan hoelang en in welke slaap u heeft geslapen. Deze appt helpt u om een gezonde levensstijl te ontwikkelen.
1.2 inch touch screen
De K88H beschikt over een rond HD IPS 2.5D, 1.2 inch touchscreen. Deze combinatie zorgt voor optimaal visueel en fysiek contact.
Stappenteller & hartslagmeter
De K88H beschikt over een hartslagmeter en stappenteller. Deze twee applicaties meten o.a. stappen, afstand, calorieverbruik en de hartslag. Voldoende beweging en het voorkomen van overbelasting kan op deze manier makkelijk gecontroleerd worden.
Siri functie
Uitsluitend voor iOS gebruikers zit er ook een Siri app op de K88H. Deze appt maakt het mogelijk om mondeling contact te maken met de Siri applicatie op uw iPhone.
Diverse functies
De smartwatch beschikt over verschillende diverse applicaties: gezondheid: sleep-monitor, stappenteller, sedentaire herinnering & record sport gegevens.
Bellen/smsen: bellen, berichten sturen en ontvangen, call logs, telefoonboek, berichten en sync call log.
Optimaal gebruik
De smartwatch werkt samen met iOS en Android. Bandje is verstelbaar! De smartwatch functioneert optimaal wanneer u de volgende app download:
voor iOS: FunDoWear.
voor Android: FunDoWear.