Lipa Calisto Android smartwatch SIM DM98 / Met simkaart aansluiting / Bellen en berichten/ Google Playstore / GPS / Pedometer / Caloriemeter / Anti lost

114,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Aluminium

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Lipa Calisto Android smartwatch SIM DM98 / Met simkaart aansluiting / Bellen en berichten/ Google Playstore / GPS / Pedometer / Caloriemeter / Anti lost

De Nederlandstalige handleiding kunt u digitaal opvragen! Bent u op zoek naar een Android smartwatch wat bijna alle taken van uw smartphone kan overnemen? Met de Lipa Calisto Android smartwatch kunt u bellen, appen, apps downloaden en nog meer! Met dit horloge kunt u bijvoorbeeld ook videobellen, het werkt eigenlijk hetzelfde als een smartphone.

Besturing en snelheid

De Lipa Calisto Android smartwatch beschikt over een eigen besturingssysteem, namelijk Android 4.4. Dit houdt in dat u via de Google Playstore apps kunt downloaden en installeren, het is dus eigenlijk een kleine computer! Het model bevat daarnaast een RAM geheugen van 512 MB. Dit is snel aangezien de smartwatch niet veel data hoeft te gebruiken, het systeem is namelijk heel licht. Daarnaast bevat het model een ROM geheugen van 4 GB waar u data op kunt slaan.

Simkaart en camera

De Lipa Calisto Android smartwatch beschikt over een simkaart aansluiting. Dit betekent dat de smartwatch ook te gebruiken is als telefoon. U kunt uw simkaart er in pluggen en vervolgens bellen, appen en gebruik maken van al uw mobiele functies. Zo ontvangt het horloge dus ook internet wat in uw mobiele abonnement zit. Daarnaast beschikt het model ook over een camera van 1.2 megapixels.

Sportresultaten analyseren

Dit model beschikt over een pedometer. Zo kunt u uw gelopen stappen analyseren en het aantal verbrande calorieën inzien . Aan de hand van de bij behorende app kunt u nog meer genieten van dit soort functies. Om dit te realiseren, kunt u de smartwatch via bluetooth verbinden met uw smartphone en de bij behorende app.

GPS, extra functies en aansluitingen

De smartwatch bezit een GPS-functie waardoor u er dus ook mee kunt navigeren en het ook zonder uw smartphone kunt gebruiken voor alle doelen. Daarnaast beschikt de Lipa Calisto Android smartwatch over bluetooth waarmee u de smartwatch kunt verbinden met uw telefoon, ook met de IOS van Apple. Verder bevat de smartwatch een speaker, een touchscreen, wifi, een browser voor internet, nieuws voor het weer en nog veel meer! Het horloge kunt u opladen met de usb-aansluiting en de meegeleverde kabel. Met de usb-aansluiting kunt u tevens ook data wisselen met andere apparaten.

De Android smartwatch is heel erg handig tijdens het sporten en om bepaalde functies van uw telefoon over te nemen, dit maakt het leven nog makkelijker voor u.

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: