Zwarte Lipa Alpha Android smartwatch SIM X02S/ Sim aansluiting / Bellen, teksten en whatsappen / Hartslagmeter/ Pedometer en caloriemeter / Langere batterijduur/ GPS

119,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Lipa Alpha Android smartwatch SIM X02S/ Sim aansluiting / Bellen, teksten en whatsappen / Hartslagmeter/ Pedometer en caloriemeter / Langere batterijduur/ GPS

Bent u op zoek naar een betaalbare Android smartwatch met een eigen besturingssysteem? De Lipa Alpha Android smartwatch X02S neemt letterlijk al uw telefoonfuncties over, en dat voor een scherpe prijs!

Besturing en snelheid

De Lipa Alpha Android smartwatch X02S wordt bestuurd door Android 5.1 en beschikt over de chipset MT6580 Cortex A7 quadcore met 1.3 GHz. Daarnaast beschikt de smartwatch over 512 MB RAM werkgeheugen en 8 GB aan harde schijf. U kunt de Android volledig naar uw wens instellen. Zo kunt u de taal veranderen en gebruik maken van de Google Playstore en het internet om allerlei apps te downloaden. De smartwatch is snel genoeg waardoor u gemakkelijk kunt navigeren door het systeem en gebruik kunt maken van alle functies.

Simkaart en camera

U kunt uw simkaart pluggen in de Lipa Alpha Android smartwatch X02S, de simkaart dient wel een nanoformaat te hebben. Dit betekent dat de smartwatch letterlijk alle functies van uw telefoon kan overnemen. Zo kunt u bellen, teksten, whatsappen en mobiel internet verkrijgen via de simkaart. U kunt ook bellen zonder een simkaart. Daarnaast beschikt de smartwatch ook nog over een camera met 2 megapixels.

Internet

De smartwatch kan internet ontvangen via de wifi of via het mobiele abonnement op uw simkaart.

Sportresultaten analyseren

Wilt u graag uw sportresultaten analyseren en dat de smartwatch een buddy is tijdens het sporten? Dat kan! Zo beschikt de Lipa Alpha Android smartwatch X02S over een hartslagmonitor, een pedometer, een caloriemeter, een slaapmonitor en kunt u dit allemaal analyseren!

GPS, extra functies en aansluitingen

De Lipa Alpha Android smartwatch X02S beschikt over een GPS chipset wat betekent dat u onafhankelijk van het internet GPS kunt gebruiken. Zo kunt u de smartwatch dus ook gebruiken als navigatiesysteem. Daarnaast beschikt de smartwatch ook over een touchscreen met een schermresolutie van 320 x 320 pixels, een G-sensor en een 600 mAh batterij. Dit betekent dat de Android smartwatch 2-4 dagen mee kan gaan zonder op te laden. Daarnaast bevat de smartwatch aansluitingen voor de nanosim, micro usb en beschikt de smartwatch over bluetooth 4.0.

U kunt deze smartwatch onafhankelijk van uw smartphone gebruiken. U kunt dit model ook koppelen met uw smartphone via bluetooth. Dit model support besturingen als Android, IOS van Apple, Linux en Windows.