Tips voor het scoren van een betaalbare outfit // Horloges

Tips voor het scoren van een betaalbare outfit // Horloges

Net als voedsel, is kleding een van onze primaire behoeften. Daarnaast vinden we het allemaal leuk om er goed uit te zien. Maar schoonheid heeft z'n prijs. Zo geven veel mensen jaarlijks honderden euro's uit aan kleding. Toch hoeft het allemaal niet zo duur, zolang je maar slim je inkopen doet. Benieuwd hoe je dat kan doen? In dit artikel geven we je enkele tips!

Spreek met jezelf een budget af

Ken je dat gevoel? Je gaat naar een winkel voor een riem en komt vervolgens terug met 2 broeken, een shirtje en een tas in een kleur die je nog niet had. Voor die riem moet je maar een keer terugkomen. Voor je het weet ben je weer honderden euro's lichter. Spreek daarom altijd met jezelf een budget af en spreid dit over het jaar. Bijvoorbeeld honderd euro per maand. Pin het bedrag van tevoren en laat je pinpas lekker thuis om niet in de verleiding te komen.

Shop tijdens een sale

De truc van goedkoop shoppen is vooral om je winterkleren in de zomer te kopen en vice versa. Aan het einde van een seizoen willen de winkeliers namelijk graag van de oude collectie af, waardoor je voor stuntprijzen kleding kan kopen. Daarnaast zijn er altijd jaarlijks terugkerende actieperiodes zoals Black Friday. En wanneer je voornamelijk online shopt, zoek dan is naar kortingscodes online. Van bijna alle grote winkelketens zijn kortingscodes online te vinden, waardoor je al snel tientallen euro's kan besparen.

Zorg voor een goede prijs/kwaliteit verhouding

Kom niet in de verleiding om een kledingstuk puur te kopen voor het merk. Er zijn namelijk talloze merken die niet te duur zijn en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding kennen. Een horloge van Cluse is hier een goed voorbeeld van. Het kent een hoge kwaliteit en gaat mee met de trends.