Horloges voor de minder gefortuneerden onder ons

Horloges voor de minder gefortuneerden onder ons

Deze website met de naam VIP horloges gaat natuurlijk voornamelijk over de meest exclusieve vrijwel onbetaalbare horloges voor de rijke elite onder ons. Echter er is een revolutie gaande. Unieke, handgemaakte, prachtige, stijlvolle sieraden werden de laatste jaren steeds betaalbaarder.

Hoe kan dat? Nou met name door de oosterse invloeden. In landen als China en Thailand produceert men zeer hoogwaardige juwelen. Maar voor een fractie van de kosten. Materiaalkosten zijn hier lager, lonen lager, dus dit stelt in staat om lager prijzen te hanteren dan een juwelen producent in de Europese Unie.

Tip: Goedkoop horloge kopen bij Ikbensieraden.nl

De brug tussen producenten in China en consumenten in Nederland wordt steeds beter. Eerst was het niet te doen. Communicatie moeizaam, geen gemakkelijk platform dat handelt als tussenpersoon. Toen kwamen er sites als Alibaba en Aliexpress die dit alles veel makkelijker maakte. Echter, het nadeel nog steeds van dat soort sites is dat de douane je pakketje kan onderscheppen wanneer zij maar willen, wanneer de verzender bijv. het pakketje niet goed bestempeld heeft met de juiste waarde inhoud, en alsmede duurt het nog steeds behoorlijk lang de verzending.

Wat als ik jullie nou verteld dat je horloges kan kopen van hoogwaardige kwaliteit voor Chinese prijzen, volgende dag in huis, gratis verzending en geen douane gezeik?

Juist, het is mogelijk vandaag de dag bij ikbensieraden.nl een juwelier webwinkel uit Woerden.

Een speciaal type horloge dat we er even uit willen lichten waar velen nog niet bekend mee zijn, zijn de ketting horloges. Dit type horloge begint in populariteit toe te nemen in de Benelux en als je een voorloper zou willen zijn, dan is het zaak om hier eens te kijken: ikbensieraden.nl ketting horloges. Zie bijv. de vintage stijl Eiffeltoren ketting daar zul je echt mee de show stelen op feestjes en casual aangelegenheden. Niet echt geschikt voor zakelijke evenementen echter dan kun je beter opteren voor een minimalistisch zilveren horloge en die hebben ze ook bij ikbensieraden gemaakt van echt Sterling 925 zilver de meest geprefereerde zilver soort ter wereld. Dit is de hoogste graad zilver, zonder dat het zilver super kwetsbaar wordt, wat we dus trachten te voorkomen.